- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
فهرست مطالب (با کلیک روی هر عنوان به همان قسمت هدایت خواهید شد)
مهندسی برق زیرمجموعهای از مهندسی است که به مطالعه و کاربردهای با الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک میپردازد. میتوان مهندسی برق را به دو قسمت عمده تقسیم کرد: بررسی و طراحی سیستمهای انتقال و تبدیل انرژی الکتریکی؛ یا بررسی و طراحی سیستمهای الکترونیکی برای پردازش و انتقال اطلاعات، نظیر رایانهها، سامانههای مخابراتی، مدارهای مجتمع، رادارها و نظایر آن.
به بیان دیگر، مهندسان برق از الکتریسیته یا برای انتقال انرژی یا برای پردازش اطلاعات استفاده میکنند. فراگیرتر شدن استفاده از انرژی الکتریکی و افزایش نیاز به انتقال و نیز پردازش سریعتر اطلاعات، مهندسی برق را به یکی از مهمترین و پر طرفدارترین زمینههای مهندسی و صنعت تبدیل کردهاست.
مهندسی برق گرایشات زیر را دارا می باشد:
گرایش قدرت
گرایش الکترونیک
گرایش مخابرات
گرایش مخابرات میدان
گرایش سیستم های مخابراتی
گرایش مخابرات رمز
گرایش کنترل
ممکن است لازم باشد مقاله پیش نویسی بنویسید که شامل اطلاعاتی در مورد تاریخچه پروژه و شرحی از کار پیشنهادی باشد. قبل از ایجاد پروپوزال خدمات مهندسی، باید تحقیقات قابل توجهی انجام دهید. در زیر یک راهنمای گام به گام برای کمک به شما در ایجاد صحیح آن آورده شده است:
برای ایجاد یک پروپوزال برای پایان نامه مهندسی برق، ابتدا باید تحقیق کنید. شما می توانید با برجسته کردن اهداف اصلی و نوشتن تمام رویکردهای مورد نیاز برای پروژه، یک پیش نویس تقریبی ایجاد کنید. شما می توانید از دانش جمع آوری شده از تجربیات قبلی خود استفاده کنید.
در بخش مقدماتی، باید اطلاعاتی در مورد نیاز به پروپوزال وارد کنید. به بیان دیگر، این قسمتی است که در وهله اول دلیل ایجاد پروپوزال را توضیح می دهید. همچنین باید یک طرح کلی از بقیه پیشنهادات ارائه دهید. باید جذاب باشد و به طور خلاصه نشان دهد که بعداً چه چیزی را توضیح خواهید داد. این نشان می دهد که مفهوم اصلی شما چیست و از چه رویکردی برای ارائه پایان نامه خود استفاده خواهید کرد.
شما باید در بخش بیان مسئله نشان دهید که موضوع پایان نامه شما بدیع است و کاربردی.
شما باید مشکل یا شرایطی را که شما را وادار به نوشتن پروپوزال کرده است شرح دهید. در اینجا، شما باید درک کاملی از موضوع نشان دهید. اگر مخاطبان شما از قبل با پس زمینه آشنا هستند، ممکن است نیازی به اضافه کردن این بخش نداشته باشید.
بیانیه پیشنهاد ایجاد کنید.
شما باید به مخاطبان خود بگویید که دقیقاً چه چیزی را در بخش بیانیه پیشنهاد پیشنهاد می کنید. بیانیه پیشنهاد شما باید به خوبی تعریف شده و بر اساس یک هدف روشن باشد. این باید تصویری در ذهن خواننده در مورد کل پیشنهاد شما ایجاد کند. می توانید ایده های خود را با دیگران طوفان فکری کنید و یک بیانیه واقعی ارائه دهید.
بخش روش شناسی پروپوزال
شما باید نحوه تکمیل کار پروژه را در بخش روش شناسی توضیح دهید. این شبیه به بخش رویهها در گزارش آزمایشگاهی است که باید اقداماتی را که برای رسیدن به هدف نهایی انجام دادهاید ذکر کنید. میتوانید مراحلی را که برمیدارید مشخص کنید و به خواننده خود اجازه دهید رویکرد را کاملاً درک کند. همچنین می توانید اهمیت آن رویکرد خاص و اینکه چگونه می تواند نتیجه دلخواه را به همراه داشته باشد را به اشتراک بگذارید.این بخش باید نشان دهد که رویکرد شما چیست؟
موضوعات پیشنهادی برای پروپوزال مهندسی برق
1) پیشنهاد موضوعات جدید مهندسی برق به همراه منابع
2) آموزش و مشاوره جهت انجام پروپوزال مهندسی برق
3) آموزش و مشاوره جهت نگارش و انجام پروپوزال برق
4) ارائه توضیحات لازم در مورد منابع پروپوزال به دانشجویان رشته مهندسی برق
5) تنظیم پروپوزال مهندسی برق با کیفیت مناسب و رضایت کامل دانشجویان
6) پشتیبانی جهت انجام کلیه اصلاحات اساتید راهنما و مشاور پروپوزال
7) قالب گذاری پروپوزال مهندسی برق
8) تنظیم پروپوزال برق متناسب با فرمت دانشگاه ها
9) حمایت و پشتیبانی از دانشجو تا مرحله دفاع برای پروپوزال مهندسی برق
10) برگزاری جلسات آموزشی برای پروپوزال رشته مهندسی برق
11) تهیه و تنظیم پاورپوینت جلسه دفاع برای پروپوزال ارشد مهندسی برق
12) آموزش و مشاوره جهت نگارش مقالات علمی پژوهشی و ISI در رشته مهندسی برق
13) پذیرش و اکسپت تضمینی مقالات در رشته مهندسی برق از مجلات ISI
آخرین بروزرسانی در تاریخ : 21 بهمن 1401 و ساعت : 11:41 ق.ظ