×

پروپوزال فلسفه

به این مطلب امتیاز دهید

مشاوره پروپوزال فلسفه

پروپوزال فلسفه

فلسفه از جمله رشته هایی هست که به مطالعه مسائل اساسی و جامع در مورد موضوعاتی که مربوط به هستی و آگاهی انسان است می پردازد. روش پرداختن فلسفه به مسائلی مانند عرفان اسطوره و دین تکیه بر عوامل عقلانی و منطقی است. با ریشه یابی معنی فلسفه متوجه معنی آن تحت عنوان دوست داشتن حکمت می‌رسیم.

برای تعریف فلسفه بهتر است که تفاوت آن را با سایر علوم توضیح داد چرا که سایر علوم هریک به بخشی از موجودات عالم هستی می‌پردازند و آنها را مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهند. برای مثال یک گیاه‌شناس از بین همه موجودات هستی فقط گیاه را گزینش کرده و درباره آن سخن می‌گوید و یا یک ستاره‌شناس تنها اجرام آسمانی را مطالعه می‌کند.

اما فلسفه درباره یک موجود گزینش شده سخن نمی‌گوید بلکه همه امور را در عالم هستی مورد بررسی قرار داده و با تمام موجودات سروکار دارد. مثلا در فلسفه از خدا گرفته تا انسان ، از عالم طبیعت گرفته تا ماوراء طبیعت و از روح انسان و موجودات غیرمادی گرفته تا اجسام، مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد. 

تفاوت دوم فلسفه با سایر علوم نیز در این است که در فلسفه مسائلی عام و کلی که درباره هر موجودی قابل طرح است، مورد مطالعه و تحقیق قرار می‌گیرد. برای مثال این سؤال که یک موجود مادی است یا غیرمادی، درباره هر موجودی از خدا گرفته تا یک تکه سنگ قابل طرح می‌باشد. 

دانشجویان و اساتید رشته فلسفه می توانند جهت بهره مندی از خدمات پژوهشی گروه نخبگان برتر نظیر کارگاه های مقاله نویسی و اپلای و… با گروه ارتباط برقرار نمایند و بصورت رایگان مشاوره دریافت نمایند.

 پروپوزال فلسفه

مشاوره پروپوزال فلسفه

تحقیق در فلسفه و ژرفای آن و نوشتن آثار در هر یک از موضوعات آن جالب، حیاتی و ارزشمند است.

یکی از الزامات اصلی نحوه نگارش پروپوزال تحقیق در فلسفه، شفاف سازی آن است.  موضوع شما باید منطقی، قابل توسعه و منحصر به فرد باشد. اطمینان حاصل کنید که در مورد موضوع شما فضای تحقیق وجود دارد.

فلسفه یک مطالعه باستانی است، به این معنی که اکثر موضوعات آن یا قدیمی هستند و قبلاً به خوبی مطالعه شده اند و چیزی وجود ندارد که بتوانید اضافه کنید. اما با کمی تفکر خلاقانه و دنبال کردن علایق خود در مفاهیم فلسفی می توانید موضوع مناسبی برای پروپوزال خود انتخاب کنید. اگر چیزی را انتخاب کنید که واقعاً به آن علاقه دارید، نوشتن هم آسان تر و هم لذت بخش تر می شود.

ایجاد یک پروپوزال رشته فلسفه کاری نسبتا پیچیده و سختی است به این دلیل که شما باید درک عمیقی از حوزه ای که قرار است به پژوهش بپردازید داشته باشید تا بتوانید آن را اثبات کنید.

پس در انتخاب موضوع خود دقت عمل داشته باشید. برای نوشتن موضوع پروپوزال فلسفه موضوعات متنوعی وجود دارد که با مشورت و کمک گرفتن از اساتید می توانید اقدام به نوشتن آن کنید.

موضوعات پیشنهادی برای نوشتن پروپوزال فلسفه

  • فلسفه معاصر غرب
  • آگاهی، منشأ و جوهر آن.
  • مفهوم جهان بینی
  • فلسفه به عنوان حوزه ی دانش نظری در دوران باستان
  • فلسفه کلاسیک یونان باستان
  • فلسفه و هنر
  • مسیحیت و فلسفه قرون وسطی

 

5 مرحله نگارش پروپوزال فلسفه

  • مقدمه یا طرح اولیه ایده کلی

می گویند شروع خوب نیمی از کار است. برای ایجاد یک شروع واقعا عالی، باید سعی کنید اشتیاق به ایده های مطالعه و همچنین هیجان خود را در مورد نتایج پیش بینی شده نشان دهید. مشکل اصلی اکتشاف خود و منطقه ای را که به دلیل ارتباط آن با مشکل انتخاب کرده اید نام ببرید. روش هایی را که می خواهید برای بهترین نتایج ممکن از تحقیق انجام شده اعمال کنید، برشمارید و هرگز فراموش نکنید که اهمیت کار آینده خود را بیان کنید. همه اینها با هم یک تصویر واضح از اینکه چرا هر کسی می خواهد نتایج نهایی را بخواند ایجاد می کند.

  • پیشینه مطالعه یا اهمیت آن

بر پیشینه وسیع موضوع انتخابی تمرکز نکنید. در عوض، توصیه می‌شود بر روی دقیق‌ترین، جزئی‌ترین، ضروری‌ترین و جذاب‌ترین جنبه‌هایی تمرکز کنید که با تحقیقات احتمالی سروکار دارند.

  • مرور بر منابع داده یا روایت دقیق از تعداد منابعی که پوشش داده‌اید.

شما باید به زودی به نکات اصلی که محققان قبلاً پوشش داده‌اند، رویکردهایی که قبلاً پاسخ داده‌اند، یافته‌هایی که قبلاً ارائه کرده‌اند و غیره بپردازید.

  • روش های نظرسنجی یا رویکردهایی که به شما در طراحی پروپوزال کمک کرده است.

محقق مختار است روش(هایی) را انتخاب کند که مناسب ترین هستند و به نظر او می توانند به افشای کامل و عمیق ترین مشکل کمک کنند.

در مورد روش‌های انتخابی که می‌خواهید اعمال کنید، شفاف باشید و ایده‌های خود را در مورد اینکه چگونه این روش ها می توانند در آشکار کردن عمق نتایج مفید باشند، به اشتراک بگذارید. روش شناسی را به عنوان استدلالی برای اینکه چرا روش های انتخاب شده به روش مطالعه موضوع می افزایند، ارائه دهید.

همچنین نشان دهید که از تمام مشکلات و موانع احتمالی در انجام مطالعه آگاه هستید و تصویر واضحی از نحوه برخورد با آنها ارائه دهید.

با نوشتن این بخش، شما اعتبار پروپوزال را در فلسفه ایجاد می کنید. در صورتی که با تصمیم گیری در مورد اینکه کدام روش مناسب یا منطبق است مشکل دارید، می توانید با استاد خود مشورت کنید.

  • نتیجه گیری

این بخش باید شامل دو پاراگراف کوتاه باشد که بر منحصر به فرد بودن مطالعه شما، مزایای آن نسبت به سایر مطالعات و مشکلات واقعی که آن را حل می کند (یا سعی در حل آنها می کند) تأکید می کند.

به این سه سوال پاسخ جامع بدهید: چرا مطالعه مهم است؟ چه پیامدهای بالقوه ای خواهد داشت؟ چگونه بر علوم مرتبط تأثیر می گذارد؟


خدمات گروه تحقیقاتی نخبگان برتر برای پروپوزال فلسفه

1) پیشنهاد موضوعات جدید پروپوزال ارشد فلسفه

2) ارائه توضیحات لازم در مورد موضوعات پروپوزال به دانشجویان رشته فلسفه

3) آموزش و مشاوره جهت نگارش و انجام پروپوزال فلسفه

4) قالب گذاری پروپوزال ارشد و دکتری فلسفه

5) پشتیبانی کلیه اصلاحات اساتید راهنما و مشاور پروپوزال فلسفه

6) آموزش و مشاوره جهت انجام پروپوزال 

7) تنظیم پروپوزال فلسفه با کیفیت مناسب و رضایت کامل دانشجویان

8) تنظیم پروپوزال متناسب با فرمت دانشگاه ها

9) برگزاری جلسات آموزشی برای پروپوزال فلسفه

10) آموزش و مشاوره جهت نگارش مقالات علمی پژوهشی و ISI,ISC در رشته فلسفه

11) پذیرش و اکسپت تضمینی مقالات در رشته فلسفه از مجلات ISI و ISC

 

منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال

آخرین بروزرسانی در تاریخ : 20 دی 1401 و ساعت : 03:55 ب.ظ

اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی با دوستانتان

درج دیدگاه

[elfsight_click_to_call id="1"]