- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
فهرست مطالب (با کلیک روی هر عنوان به همان قسمت هدایت خواهید شد)
وقتی داوران، می خواهند رساله دکتری شما را مطالعه کنند، درست مانند هر کتاب یا جزوه ی دیگری آن را تورق می کنند. شما باید بدانید چه کنید تا نگاه مثبت داوران به رساله دکتری جلب شود؟ آزمون کننده میخواهد دیدگاه کلی از بحث، استدلال و مهارت شما به عنوان نویسنده به دست آورد. به همین دلیل قبل از خواندن رساله از آغاز تا پایان، آنها صفحات را ورق میزنند…
این فصل شامل عناصر زیر است:
این موارد به هنگام نگارش بسیار متنوع خواهند بود و در نگاه مثبت داوران به رساله دکتری یا پایان نامه ارشد موثر است.
تلاش نمایید در نوشتن چکیده موارد زیر را لحاظ نمایید:
چکیده معمولا بین 200 تا 300 کلمه، تنها قسمت مهمی از رساله محسوب میشود. این مورد اساسی است، زیرا میتواند تنها رابط میان تحقیق شما و دنیای گسترده دانشگاهیان جهان از طریق یک پایگاه داده الکترونیکی محسوب شود. مهمترین عامل در نگاه مثبت داوران به رساله دکتری چکیده می باشد.
خواننده شما در جستجوی یافتن دیدگاهی کلی از ساختار و انسجام رساله شماست. مطمئن شوید که عناوین منطق سازماندهی شما را نشان میدهند. عنوانها ممکن است کافی نباشد، اما خواننده شما میخواهد زیر مجموعهها را با جزئیات در اختیار داشته و سپس درباره مناسب بودن آنها تصمیم گیری نماید.
فهرست جداول، اشکال، تصاویر و واژه نامهها شخصی از جزئیات کار شما به عنوان محقق محسوب میشوند.
این دو فصل عوامل کلیدی در ساختار دهی یک رساله محسوب میشوند و در نگاه مثبت داوران به رساله دکتری موثر است. مقدمه در ابتدا نوشته میشود و یا حداقل مورد بررسی قرار میگیرد. در پایان، زمانی که شما میدانید دقیقا در حال معرفی چه چیزهایی هستید آن را به رشته تحریر در میآورید. نتیجه بعد از تمام فصل های دیگر نوشته میشود (قبل از مقدمه)، در این روش شما میدانید چه چیزی پیشروی شما قرار دهد و برعکس زمانی که شما به نتیجه میرسید در حقیقت پیشرفت منطقی از مقدمه را مشاهده میکنید.
مقدمه داور را در منطقه گسترده تری قرار میدهد که زمینه و حوزه تحقیق را احاطه میکند. شما داستان تحقیق خود را برای جلب نگاه مثبت داوران به رساله دکتری باز میکنید، چگونگی دنبال کردن آن و دلیل یا دلایل انجام را بیان میکنید. همچنین، شما به خواننده دیدگاه کلی از رساله با خلاصه ای از هر فصل ارائه میدهید. در واقع مقدمه فرصتی برای روشن کردن بحث شماست.
اساتید راهنما اغلب در مراحل اولیه کار خواهان نوشتن مقاله از جانب شما هستند پیش از آن که شما ایده روشنی نسبت به اینکه کجا تمام خواهید کرد داسته باشید. پیش نویس یک نوع تمرین محسوب میشود. بحث های خود را توسعه دهید، بدانید به کجا میروید. شما ممکن است این پیش نویسها را در نسخ آخر به خوبی بنویسید. اما مقدمه ای که در اوایل تحقیق نوشته میشود محصول پایانی شما نیست.
در این بخش ما به بیان نتایج تحقیق خود پرداخته و خیلی سریع به مشارکتی که تحقیق شما داشته است و در آینده به چه سمت و سویی خواهد رفت اشاره میکنید. این بخش نیز در انتها باعث نگاه مثبت داوران به رساله دکتری می شود.
زمانی که شما کلاه ویرایشگری را بر سر میگذارید و یک ویراستار میشوید نکاتی به ذهنتان خطور میکند که عبارتند از:
داوران مستقیماً به منابع و مآخذ شما رجوع میکنند تا دریابند گفتهها و بیانات شما مرتبط با نوشته هایتان است یا خیر. پس برای جلب نگاه مثبت داوران به رساله دکتری، تلاش کنید تا رساله خود را به بهترین صورت ممکن به رشته تحریر در آورید به طوری که صدای شما از طریق آن بدرخشد. چنانچه شیوههای نوشتاری مذکور شما را ترغیب و تشویق نمی کند، شیوههایی را توسعه دهید که میتواند عملکرد مشابهی داشته باشد. خواننده را از طریق رساله خود هدایت کنید، هر فصل و قسمت را معرفی و به نتیجه برسید.
منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – مشاوره پایان نامه – مشاوره مقاله – مشاوره پروپوزال
آخرین بروزرسانی در تاریخ : 6 مرداد 1401 و ساعت : 07:56 ب.ظ