- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
همانطور که قبلا بیان کردیم اولین گام در نگارش پایان نامه انتخاب موضوع پایان نامه می باشد. و از آنجایی که در تمام رشته های علمی تقریبا درباره تمام موضوع های معروف تقریبا پژوهش های فراوانی انجام شده است، برای عبور از این گام مراحلی را عنوان کردیم اما امروز درباره نکات تدوین و نگارش پروپوزال می خواهیم مطالبی را عنوان کنیم پس با ما همراه باشید.
در نگارش پروپوزال که معمولا بین ده تا پانزده صفحه می باشد دانشجو باید به مسئله اصلی مورد پژوهش به پرسش ها و گاه فرضیه های اولیه و روش تحقیقی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد را باید اشاره کنیم. در واقع پروپوزال نشان دهنده مسیری است که دانشجو برای انجام پایان نامه می خواهد بپیماید و یک نوع پیش بینی از نتیجه پایان نامه است.
مورد دیگر در نکات تدوین و نگارش پروپوزال، طرح پژوهش باید دارای انسجام دقیق و بر اساس اصول نگارش نوشته شود. در طرح اولیه دانشجو باید دلایل کافی برای اهمیت موضوع مورد مطالعه و سودمندی آن داشته باشد.
شناسایی مسئله اصلی مورد پژوهش
تدوین هدف های اصلی مورد پژوهش
اثبات اصالت موضوع مورد پژوهش
تدوین برنامه زمان بندی شده
تدوین پرسش ها و فرضیه ها
معرفی متغیر های احتمالی
انتخاب بهترین روش تحقیق
انتخاب رویکرد پژوهش
تدوین تعاریف عملیاتی
شناسای وجوه متمایز پژوهش
برای نگارش یک پروپوزال باید به موارد کلیدی که در بالا بیان شد عمل کنیم و تمام موارد را عملی کنیم. یکی دیگر از نکته هایی که در این مرحله باید مد نظر داشته باشید سابقه موضوع مورد پژوهش است که باید به آن اشاره کرد.
از توجه شما سپاسگذارم.
مطالب مرتبط:
راهنمای تنظیم و تدوین پیش نویس پایان نامه (پروپوزال)
منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال
آخرین بروزرسانی در تاریخ : 11 شهریور 1401 و ساعت : 03:47 ب.ظ