- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
فهرست مطالب (با کلیک روی هر عنوان به همان قسمت هدایت خواهید شد)
با توجه به خاص بودن گزارشات در فعالیت پژوهشي شاخه هاي علوم، حتی روش هاو اصول کلی به طور خاصی مطرح می شود. یک الگوی استاندارد شده ای در ساختار مقاله مبتني بر پژوهش میداني وجود دارد که انجمن روانشناسان در اختیار مؤلفان قرار داده اند تا محقق زمانی که می خواهد گزارشی را تهیه کند آن اصول را به کار بگیرد.
در واقع مقدمه مهم ترین بخش در ساختار مقاله مبتني بر پژوهش میداني می باشد. مقدمه شروع هر مقاله می باشد و خلاصه اي از فصل اول و دوم پایان نامه ها و رساله هاست. به طور مختصر به بیان کلیات تحقیق می پردازد. در مقدمه اهداف و ضرورت انجام آن به صورت چکیده بیان می شود. باید به این نکته توجه کرد که هدف مقدمه روشن شدن موضوع تحقیق به خواننده است و در واقع مقدمه یک منطق اساسی را در تحقیق عنوان می کند.
در این مرحله باید پرسش های خود را به صورت مفهومی بیان کند و در تعریف متغیرهای تحقیق به صورت عملیاتي بپردازد. به گونه ای دقیق چگونگي انجام پژوهش گزارش گردد و خواننده در مورد اعتبار آن نظرسنجی کند.
از وظایفی که مؤلف باید بپردازد عبارتند از: بیان ابزارهای پژوهش,بیان طرح پژوهش,روش تحلیل داده ها و روش اجرا می باشد. یک سری نتایج مفیدی از توصیف کلامی حاصل می شود که در این مرحله مطرح می شود. توصیف کلامی با اطلاعات آماری تکمیل می شود و بهترین روش آن است كه داده ها مبتني بر ترتیب منطقي نمایش داده شوند.
ساختار بخش نتایج وابسته به تأیید شده بودن یا تأیید نشده بودن فرضیه ها و یا از طریق شکل و نمودار و یا جدول پرسش هاست. ترتیب بیان کردن نتایج بر اساس مهم تر بودن و یا برحسب ترتیب تنطیم سؤال ها یا فرضیه هاي آنهاست، در واقع می توان گفت بیان نتایج از جالب توجه ترین و رایج ترین یافته هاست که می شود آن را به گونه ای خاص بیان کند.
در این پست به ساختار مقاله مبتني بر پژوهش میداني اشاره شد. چنانچه در پژوهش های میدانی نیاز به کمک داشتید با ما تماس بگیرید.
مطالب مرتبط:
ساختار مقاله مبتنی بر پژوهش میدانی
منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال
آخرین بروزرسانی در تاریخ : 3 مرداد 1401 و ساعت : 05:17 ب.ظ