- صفحه نخست
- سفارش
- مقالات وبلاگ
- خدمات
- همکاری
- قوانین و مقررات
- درباره ما
- تماس با ما
فهرست مطالب (با کلیک روی هر عنوان به همان قسمت هدایت خواهید شد)
هر پژوهشگری برای تحقیق خود با پژوهش های دیگر ارتباط برقرار می کند و از منابع و اطلاعات آنها بهره می برد. در واقع می توان گفت پژوهشی موفق هست که به نوبه ی خود ادامه دهنده پژوهش های دیگر باشد. خود این پژوهش هم باید به گونه ای باشد تا محققان دیگر از آن بهره ببرند. هر طرح پژوهشی در شبکه ای از پیوندهای میان مطالعات هم موضوع قرار می گیرد و ترسیم این پیوندها در این بخش یعنی مرور پیشینه تحقیق انجام میشود.
محقق برای بررسی پیشینه موضوع تحقیق باید به بانک های اطلاعاتی و پایگاه ها مراجعه کند و باید به طور دقیق حوزه مورد مطالعه خود را مشخص نماید. پژوهشگر باید به تدوین استراتژی جست و جو بپردازد. در واقع همان شناسایی بهترین کلیدواژه است. محققانی می توانند پیشینه های مناسب برای تحقیق خود پیدا کنند که جست و جو در منابع و تدوین پیشینه پژوهش را بدرستی انجام داده و مسئله تحقیق را به خوبی مطالعه کرده باشند.
-تجربه های صاحب نظران
-پایان نامه های مربوط به موضوع مورد بررسی
-سایت های اینترنتی
-تألیف ها، ترجمه ها و مقاله های مربوط به موضوع مورد بررسی
برای جست و جو در منابع و تدوین پیشینه پژوهش، منابع اطلاعاتی به دو دسته تقسیم میشود :منابع دست اول و منابع دست دوم
منابع دست اول مطالعات و نوشته های اولیه محقق می باشد. شامل تمامی گزارش های نظریه تحقیق می باشد. به عنوان مثال تک نگاری های اندیشمندانه، گزارش های تحقیقی و برخی پایان نامه ها اشاره کرد.
منابع دست دوم می توان به کتاب ها، مقاله های منتشر شده در دایره المعارف ها اشاره کرد. این منابع یک دید جامع درباره مطلب فراهم می آورد.
در این پست به جست و جو در منابع و تدوین پیشینه پژوهش اشاره شد. چنانچه در جستجوی منابع سوالی داشتید با ما تماس بگیرید.
منبع : گروه تحقیقاتی نخبگان برتر – آموزش انجام پایان نامه – انجام مقاله – انجام پروپوزال
آخرین بروزرسانی در تاریخ : 27 تیر 1401 و ساعت : 11:20 ب.ظ